Leefstijl

Met mijn aanpak gaan we op zoek naar een gezonde leefstijl die bij jou past. Elk mens is uniek dus we maken een persoonlijk plan. Een plan dat past in jouw leven en je energie geeft.

Het begint met gezonde voeding. Vergelijk het met een auto: als je de verkeerde brandstof tankt begint hij ook te sputteren. De basis moet goed zijn, dan is er ook ruimte voor jouw favoriete extraatje. Zo wordt gezond eten een prettige manier van leven in plaats van een levenslange strijd. Zonder extreem dieet en als het nodig is met hoogwaardige suppletie.

Gebrek aan beweging wordt ook wel het nieuwe roken genoemd. Belangrijk dus om beweging op te nemen in je dagelijkse routine. Je hoeft niet gelijk naar de sportschool te rennen, maar begin eens met elke dag een rondje te wandelen. Maak een lunchwandeling. Het zal je goed doen!

Regelmatig ontspannen is nodig om de batterij weer op te laden. Ook jouw manier van ontspannen is persoonlijk. Waar de een graag gaat sporten, leest de ander liever een boek. Hoe ontspan jij? Waar kun jij jezelf helemaal in verliezen? Ga dat dan regelmatig doen! Hoe drukker je het hebt, hoe vaker je je momentje zou moeten pakken!