Ik ben Arda Joppe, geboren en getogen op Goeree-Overflakkee. Ik woon met mijn man in Stellendam. We hebben een dochter die inmiddels afgestudeerd is en op eigen benen staat.

Mijn interesse in voeding, preventieve gezondheid én het willen helpen van mensen hebben het startschot gegeven voor het oprichten van mijn praktijk. In 2012 ben ik begonnen als voedingsdeskundige en gewichtsconsulent in een praktijkruimte aan huis. Daarvoor had ik mijn sporen allang in het bedrijfsleven verdiend. Maar ik wilde graag wat anders. Iets waarin ik werkelijk mensen zou kunnen helpen.

De eerste jaren stonden vooral in het teken van ontwikkeling zowel op persoonlijk gebied als qua verbreding van kennis. Ik geloof niet dat ik ooit langer dan twee maanden zonder cursus of opleiding ben geweest. Het is ook zo’n boeiend vakgebied! Met medische basiskennis, NES therapie, suppletie advies, stress en burn-out en de me4all ® Talentscan kan ik vanuit allerlei invalshoeken werken aan het welzijn van mijn cliënten. Dat is waar het bij mij om draait; niets maakt mij gelukkiger dan dat ik iemand mag begeleiden naar een vitaler en gelukkiger leven!

In mijn vrije tijd ben ik het liefst zo veel mogelijk buiten. Lekker wandelen in de polder of aan het strand. Ik heb veel plezier van mijn tuin, zowel om te tuinieren als te chillen met een kop thee. Of met een goed boek. Mijn wekelijkse yogales houdt me in balans. In de winter vind ik skiën heerlijk. Verder kook en eet ik graag.

Wat zijn mijn drijfveren? Alles wat ik doe, doe ik uit oprechte interesse in mijn medemens. Respect en vertrouwen vormen de basis voor onze samenwerking. Het geeft mij een voldaan gevoel als ik jou mag helpen het beste uit jezelf te halen en een gelukkiger mens te worden. Teams te zien opbloeien en samen met veel plezier optimale resultaten zien behalen vind ik geweldig!