Ervaringen

Wat zijn jouw ervaringen met de bedrijfsvitalist? Ik ben er benieuwd naar en gebruik jouw feedback graag om me verder te ontwikkelen. Bij voorbaat dank voor het delen!

Judith Dijkstra (Head of Global People Excellence – Siemens in Zwitserland)

“Ik kwam bij Arda voor lichamelijke klachten in mijn nek. Ik ging zonder klachten de deur uit, incl.  een vervolgafspraak om het resultaat van de ME4ALL scan te bespreken. Ik was blij verrast over de duidelijkheid die deze test mij gaf rondom mijn persoon, gedrag, communicatie  en gevoelswereld. Arda’s ‘zijn’ en haar holistische aanpak bevallen mij erg goed en ik ben dankbaar voor het traject dat we samen zijn gestart. Ik merk nu al positieve veranderingen.” 

Stephan Floor (Area Director BNI Zuidwest)

“Ik heb een Talentscan gedaan bij Arda Joppe. Ik wist wel zeker waar mijn sterke en zwakke competenties lagen. Arda wist mij fijntjes te wijzen op mijn Natuurlijke kracht, Fragiele kracht, maar vooral mijn Ontwikkel Potentieel.

Ik kan de Talentscan van Arda, én de sessies om het toe te passen zeer aanbevelen”

Roel Littooij (Manager Sales / Hypotheekadviseur John P. de Wit assurantiën)

“Met Arda ben ik een traject ingegaan om mijn persoonlijk profiel in kaart te brengen: waar liggen mijn talenten, welke vaardigheden verdienen extra aandacht of dienen nog ontwikkeld te worden? Het is bijzonder om te zien dat door het beantwoorden van een paar op het oog simpele vragen zo naadloos op papier kwam te staan wie ik ‘ben’. Met een vakkundige toelichting van Arda kreeg ik inzicht in mijn onderontwikkelde talenten en mogelijke valkuilen. Een mooie ervaring waarmee ik doelgericht een nieuwe stap in mijn carrière kan zetten.”

Jan van Velzen (Directeur bij John P. de Wit Assurantien)

Arda is een zeer bevlogen en deskundig persoon op haar vakgebied. Ze geeft vertrouwen en staat er positief in. Daar krijg je energie van!

Geertjan Willemsen (Bedrijfsleider bij Maaskant Shipyards Stellendam)

Door de test heb ik een beter beeld over mijzelf gekregen. Het heeft mij zeker geholpen om m’n nieuwe functie uit te kunnen oefenen.

Anton van der Groef (HR Manager bij Maaskant Shipyards Stellendam)

Het resultaat van de teamscan laat goed zien wat ieders kwaliteit is en hoe we elkaar aanvullen. Ik zou dit zeker aan anderen aanbevelen om inzicht te krijgen in ‘wie ben ik’ en ‘wat is mijn focus’.