Me4All Talentscan

De Me4All Talentscan vormt de basis om inzicht te krijgen in jouw psychologisch profiel. Je ontvangt een link waarna je de test digitaal kunt maken. Dit neemt ongeveer een kwartier in beslag. De resultaten worden in een persoonlijk gesprek teruggekoppeld. Na afloop ontvang je het uitgebreide talentrapport zodat je het nog eens rustig kunt nalezen.

Me4All Talentscan met leiderschapsprofiel

Wil jij behalve inzicht in jouw psychologisch profiel ook weten wat jouw kwaliteiten zijn als leidinggevende? Vraag dan de link aan en maak de digitale test. Dit neemt ongeveer een kwartier in beslag. De resultaten worden in een persoonlijk gesprek teruggekoppeld. Na afloop ontvang je het uitgebreide talentrapport aangevuld met jouw leiderschapsprofiel als naslagwerk.

Burn-out preventie en herstelpakket basis

We beginnen met een intakegesprek inclusief NES scan en eerste behandeling. De Me4All talentscan maak je rustig thuis. Na het opstellen van het behandelplan vindt het terugkoppelgesprek plaats. Je wordt drie maanden (totaal 5 uur) persoonlijk begeleidt. Dit kan op locatie of online.

Is er behoefte aan maandelijkse NES scans en behandelingen? Dan kan dat met het uitgebreide pakket. Hierin is tevens voedingssuppletie opgenomen. Duur van dit traject is drie maanden.

Is voor het gewenste resultaat meer tijd nodig? Dan is uitbreiding tot zes maanden mogelijk. Dit pakket is inclusief maandelijkse NES scans en behandelingen, voedingssuppletie en 10 uur coaching.